Футболистът на Милан Златан Ибрахимович отново потвърди, че не мисли

...
Футболистът на Милан Златан Ибрахимович отново потвърди, че не мисли
Коментари Харесай

Ибракадабра: Не можех да спя и пиех обезболяващи 6 месеца

Футболистът на Милан Златан Ибрахимович още веднъж удостовери, че не мисли да стопира с футбола. Шведският нападател направи това в изявление за CNN. 

" Не мисля да се отхвърлям още. Имам прекомерно огромна пристрастеност към играта. Сега обстановката е друга с възрастта ми и съотборниците, само че се развличам всеки ден, тъй като мисля, че когато спреш с футбола, ще ти липсва толкоз, че не би трябвало да имаш скрупули, че не си траял с играта ", сподели 41-годишният футболист. 

" Искам да бъда здрав и до момента в който съм на равнище, ще играя, с цел да видя до каква степен мога да стигна. Докато съумявам да имам резултати, ще играя.

Деня, в който понижа скоростта, желая хората към мен да са почтени и да ми кажат, че съм понижил. И тогава ще приема действителността.

Засега желая да остана на равнището на по-младите момчета. Имам тази фикс идея, че желая да бъда по-добър всеки ден. Ако не работя задоволително крепко, не се усещам добре. Такъв е манталитетът ми.

И мисля, че ме води надалеч, тъй като става дума да предизвикаш тялото, предизвиквайки самия себе си. Контузията? Изпразваха ми коляното един път седмично в продължение на шест месеца. Пиех обезболяващи шест месеца. Едвам спях в продължение на шест месеца поради болката. Не съм страдал толкоз на и отвън терена ", сподели още Ибрахимович.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР