Футболистът на Левски Жерсон Кабрал сподели в в интервю за

...
Футболистът на Левски Жерсон Кабрал сподели в в интервю за
Коментари Харесай

Ас на Левски се озовал случайно на Герена

 Нападателите на Левски упражняват завършващи удари след подготовка
Футболистът на Левски Жерсон Кабрал показа в в изявление за " Voetbalzone.nl ", че се е озовал инцидентно на " Герена ". Холандецът призна, че през предишното лято е трябвало да заиграе в Русия.

Той е имал подготвен контракт с Динамо Москва, само че всичко се разпаднало в последния миг. Въпреки това Жерсон не съжалява от развоя на събитията.

" Бях в Русия, прекосих медицинските проучвания и ме показаха пред тима, срещнах се с хората, които в бъдеще щяха да са ми съотборници. Също по този начин се здрависах с треньора Дмитрий Хохлов, стиснах си ръката и с президента.

Дори имах шкафче в съблекалнята. За моя изненада обаче прехвърлянето по този начин и не бе финализиран. Изведнъж ми споделиха, че би трябвало да съм повече квалифициран.

Както изглеждаше, че няма никакъв проблем, по този начин и в деня, в който трябваше да подпиша контракта, за който се бяхме разбрали, излезе подобен.

Искаха да мина някои спомагателни проби. Ситуацията стана много неразбираема и в последна сметка всичко се провали. До ден сегашен не знам какво тъкмо се случи. Беше необикновено. В оня миг бе и доста разочароващо ", сподели Кабрал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР