Футболистът на Левски Ивелин Попов говори след нулевото равенство в

...
Футболистът на Левски Ивелин Попов говори след нулевото равенство в
Коментари Харесай

Попето: Аз съм виновен за изпуснатата победа, приемаме това реми като загуба

Футболистът на Левски Ивелин Попов приказва след нулевото тъждество в дербито против ЦСКА. Двубоят на Националния стадион „ Васил Левски “ бе част от 26-ия кръг в efbet Лига. Попов изпусна дузпа в края, която можеше да се окаже с цената на 3 точки за „ сините “ в дербито.

„ Настроението е все едно сме изгубили. Мисля, че заслужавахме победа. За страдание, изпуснах дузпа и съм основният провинен да не вземем трите точки. И в Русия съм бил дузпи, само че просто ударът не бе добър. Вината е моя, тъй като аз бих дузпата, а не старши треньора, който ме е определил като реализатор. Може би вратарят на ЦСКА е анализирал по какъв начин удрям дузпите “, стартира Ивелин Попов.

„ Радвам се за почитателите. Мисля, че направихме добър мач изключително през второто полувреме, само че не успяхме да победим. Тази поддръжка, която ни дават почитателите е скъпа и нито един клуб в България няма такава “, разяснява футболистът на Левски.

„ Ние сме разочаровани от равенството, а другият тим се радва “, сподели още Попето.

Ивелин Попов бе запитан за това какво е възприятието в съблекалнята след напускането на Станимир Стоилов: „ Мисля, че това е огромно разтърсване, не е елементарно, само че животът продължава и хората, които можем да извадим клуба от тази обстановка сме ние в съблекалнята дружно с нашите почитатели “.

„ Може би напътствията на треньора са ЦСКА да не бие, може би са удовлетворени на точка против Левски. Има още един мач в плейофите. Левски като не побеждава, нищо не влиза в сметките. Надявам се и съм уверен, че ще имаме доста победи и красиви игри “, приключи Попето.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР