Футболистът на Барселона Усман Дембеле направи любопитно послание в социалните

...
Футболистът на Барселона Усман Дембеле направи любопитно послание в социалните
Коментари Харесай

Усман Дембеле с любопитно послание

Футболистът на Барселона Усман Дембеле направи любопитно обръщение в обществените мрежи.

Французинът разгласява своя фотография по какъв начин чете материал по отношение на назначението на Томас Тухел за треньор на Пари Сен Жермен.

През последните дни се появиха редица информации по отношение на бъдещето на Дембеле. Според някои е допустимо Барселона да го преотстъпи през идващия сезон.

Каталунците на този стадий изрично отхвърлиха сходна опция.

Самият Тухел не крие своя интерес да притегли Дембеле в Пари Сен Жермен.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също би желал да вземе някогашния състезател на Борусия Дортмунд.

Според "Express " мърсисайдци имат предимство пред останалите кандидати за наем на футболиста поради прехвърлянето на Филипе Коутиньо. Барса има да заплаща на Ливърпул още за бразилеца, като сумата не е по никакъв начин дребна. Именно заради тази причина каталунците могат да пуснат Дембеле в Англия, а в подмяна да получат понижение на въпросната сума.

Нападателят дойде в Барселона от Борусия Дортмунд през лятото на 2017 година за 105 милиона евро. Стойността на тази договорка може да нарасне до 145 милиона евро с отчитане на бонусите.

През този сезон футболистът организира 16 мача в състава на испанския първенец, записвайки на сметката си скромните 3 гола и 7 асистенции. Основна причина за дребното игрова процедура е контузията, която получи през есента и поради която пропусна огромна част от акцията.

източник: Gulliver/GettyImages


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР