Футболистът на АПОЕЛ Никозия Георги Костадинов, е на мнение, че

...
Футболистът на АПОЕЛ Никозия Георги Костадинов, е на мнение, че
Коментари Харесай

Георги Костадинов: Имам място в националния отбор

Футболистът на АПОЕЛ Никозия Георги Костадинов, е на мнение, че в националния тим би трябвало да се викат най-заслужилите футболисти, както и че завръщане в родния шампионат по-скоро би било от сантимент към Левски. Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport:

" Целта пред Апоел постоянно е да се бори за шампионска купа и Купа. Миналата година останахме на една крачка от спечелването на купата, само че травми ни попречиха. През тази година популярност богу се представяме на още по-добре равнище и сме доста непрекъснати и съм сигурен, че в края на сезона ще финишираме преди всичко.

Чувствам се чудесно. Добрата ми форма считам, че се дължи първо на това, че съумях да направя за първи път от две, три години подготовка с тима. Тренировъчният развой с господин Рикардо Са Пинто е на доста високо равнище и считам, че тази година освен аз, само че и целият тим се любува на футбола, който играе. Тъй като старши треньорът ни получи много солидно наказване и циркулираха някои имена в медии, в това число и това на господин Стоилов, само че нищо повече от това не знам. Смятам, че сегашният треньорски щаб се оправи съвършено, макар наказването на треньора и в последните 12 мача, имаме 11 победи, което е много сладкодумен отговор. Имаше случай по време на дерби с Аноторзис. Старши треньорът ни бе осъден за четири месеца. Вече по-голямата част от наказването изтече, само че то по никакъв метод не въздейства на играта и на формата на тима ", сподели Костадинов.

Ако се гледа представянето на футболистите, считам че сигурно има какво да дам на националния тим. Националният тим въпреки всичко е чест за всеки един футболист и най-високото равнище, на което можеш да стъпиш. Оттук нататък всичко е в ръцете на старши треньора, един добър треньор, който считам, че е по-добре осведомен от всеки с равнището на Апоел и кипърския футбол, защото Илиан Илиев-младши играеше до неотдавна в Кипър. Смятам, че както и всеки човек, който схваща от футбол, считам, че в националния тим би трябвало да се викат най-заслужилите футболисти, не най-младите, не най-опитните. Най-заслужилите съгласно мен моментната форма и положение, тъй че считам всеки един футболист, който покаже добра игра, положително равнище, заслужава своя късмет ", добави полузащитникът.

Честно казано предвид на функционалното ми положение и формата, считам, че умерено мога да играя още няколко години в чужбина, защото физическите ми параметри са доста положителни, само че връщане в България по-скоро би било обвързвано със сантимент към Левски, където съм изкарал много страхотни моменти и е постоянно чест да считам, че освен за мен, само че и за всеки един футболист, да играе за тима от " Герена " ".

" Футболът е едно малко затворено общество, информацията много бързо циркулира и плюс това се интересувам от процесите във водещите тимове. Лично видях за какъв подготвителен развой става въпрос в Левски по време на лятната пауза. Смятам, че старши треньорът Николай Костов е доста добър експерт, бих споделил даже отличен експерт и считам, че приготви тима доста добре за значимите евротурнири, само че истината е, че с цел да се бори Левски за освен това, би трябвало да има доста по-голяма дълбочина в състава. Няма по какъв начин в тим с 13, 14 индивида, от които част млади, друга част нови чужденци, на които им е нужно време за акомодация, да искаш да се бориш за купа. За страдание това са действителностите. Тези финансови компликации притискат тима да успее да се доразвие ", показа Костадинов.
 Мартин Минчев: Искам да спечелвам всеки мач
Мартин Минчев: Искам да спечелвам всеки мач

Футболистът на Ризеспор разяснява и обстановката с бития арбитър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР