Футболистът Иван Вшиков е починал, след като е бил арестуван

...
Футболистът Иван Вшиков е починал, след като е бил арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха футболист, той почина

Футболистът Иван Вшиков е умрял, откакто е бил задържан от управляващите в Калининград. 36-годишният Вшиков е състезател на Прогрес (Черняхорски), написа Блиц.

Футболистът е бил арестуван в събота поради дребно безчинство. В ареста той почнал да буйства и да се държи несъответстващо. След това изтръгнал радиатора за отопление.

``
реклама

В резултат на това получил извънредно тежки изгаряния – към 70%. Иван Вшиков е признат неотложно в болница, само че лекарите не са съумели да се преборят за живота му.

Майката на футболиста Олга Вшикова разгласи, че ще се обърне към прокуратурата, защото съгласно нея синът й е бил изтезаван от служителите на реда и това е довело до гибелта му.

„ Мисля, че стартират да си прикриват следите, защото с тялото на Иван са се случвали неразбираеми неща. Местен е от една болница в друга. Мен ме препращаха от едното място на друго и когато отида там, се оказва, че тялото към този момент е в друга болница “, разгласи майката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР