Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен,

...
Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен,
Коментари Харесай

Новата любовна двойка е тук! Прясно разведен национал заби красавица от Министерския съвет!

Футболистът Георги Пеев, който от началото на годината е разведен, заби красавица, работеща в Министерския съвет, научи HotArena.

Новата възлюбена на национала се споделя Цветелина Иванова , а близки до спортиста разкриват, че сега той е по-щастлив отвсякога. Странното е, че двамата са избрали да крият любовта си на този стадий.

Цвети е пуснала няколко фотоси във Facebook с него, само че е прикрила лицето му със сърчице. В профила на Пеев в Инстаграм пък виждаме само фотоси на двете му дъщери от брака му с Боряна, както и от ергенски запои.

Приятелка на Иванова неотдавна издаде посредством фотос, че в действителност двамата са дружно.

Припомняме, че Пеев получи удар под кръста от Боряна, с която имаха 17 години взаимен живот. Тя пожела бракоразвод, откакто той трябваше да прекара известно време в Русия, защото бе трансфериран в „ Амкар “. Тя му декларирала, че не можела да живее по-този метод, въпреки че откогато е с него, Бори не е подхващала никаква работа и няма ден трудов стаж през този интервал. Двамата имат две дъщери, с които Георги не стопира да хвали в обществените мрежи, защото го вършат в действителност горделив баща.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР