Футболистът Андрес Иниеста не се отказва в усилията си да

...
Футболистът Андрес Иниеста не се отказва в усилията си да
Коментари Харесай

Звездата от Барселона Андрес Иниеста увеличава капитала на винарната си с близо 6 млн. евро

Футболистът Андрес Иниеста не се отхвърля в напъните си да придвижи спортните си триумфи в света на бизнеса. По-конкретно на неговия бизнес с вино, Bodega Iniesta, който започва през 2010 година в своя град, Фуентеалбила в провинция Албасете, и в който фамилията му също взе участие. Бизнес, който от този момент поддържа неравномерно развиване на приходите си и в никакъв случай не е достигал облаги. Въпреки това някогашният състезател на Барселона и испанския народен тим поддържа финансовата си поддръжка за план, в който работят към тридесет души, предава cincodias.elpais.com. 

Това се потвърждава от осъщественото в края на юли нарастване на капитала в размер на 5,87 млн. евро. Значителна сума, защото усилва получените активи все още до 13,3 милиона, или съвсем 80% повече от капитала, който имаше досега. Операцията е осъществена на 20 юли и е отразена седмица по-късно в Официалния вестник на Търговския указател (BORME).

Операцията, както се заключава от финансовите доклади на Bodega Iniesta през последните години, се състои в преобразяване в капитал на дълготраен заем, който тази компания е поддържала със своята компания-майка Maresyterey SL - компания, която консолидира другите бизнес действия на клана Иниеста, които също доближават до света на недвижимите парцели и финансите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР