Футболист от Монтана се прочу като двойник на най-желания ерген

...
Футболист от Монтана се прочу като двойник на най-желания ерген
Коментари Харесай

Като две капки вода! Футболист от Монтана е двойник на Ергена Евгени Генчев

Футболист от Монтана се прочу като двойник на най-желания ерген сега у нас - Евгени Генчев, научи организация BulNews. 
Жителят на града на Огоста има явна аналогия със звездата в хитовото риалити по bTV. Ани Петков обаче е щастливо женен и има две деца.
27-годишният някогашен футболист е също толкоз обаятелен, колкото фамозния пиянист, има брада и атлетична стойка. Местните хора споделят, че е хубав като италианец. Той е младеж на футболния клуб " Монтана ", състезавал се е в отбора " Кариана " /Ерден/. Баща му Ломбардо също е някогашен футболист.
Ергенът от Монтана към този момент приема поздравления от близки и другари. Съпругата му получава доста позвънявания за поразителната аналогия на Ани Петков с нашумялата звезда.
„ Работя като заместник-управител на мебелна верига. Не съм се снимал по малкия екран до момента. Но като пазaрувах, едно момиченце сръчка баща си и му сподели: " Виж, виж! Ергенът! Отговарям на всички, които ме заговарят с усмивка! “, споделя младият мъж. Въпреки че има друга визия за женската хубост, той с наслада дава отговор на закачките. Спират го на улицата и съседите му и си вършат селфи с него. A усмивката не слиза от лицето му. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР