Футболен рефер №1 на България сред нежната половина Християна Гутева

...
Футболен рефер №1 на България сред нежната половина Християна Гутева
Коментари Харесай

Наша футболна съдийка говори за обидите по терените

Футболен рефер №1 на България измежду нежната половина Християна Гутева е извънредно надарена, а и доста красива. Към футбола тя се насочва с помощта на татко си и брат си, с които гледала мачове по малкия екран. В фамилията ѝ всички са спортисти. Преди да стане арбитър, Християна е играч по лека атлетика. В предаването " Събуди се " по NOVA тя приказва и за домашния си любим - кучето Айк.

" Връзката ми с футбола публично датира от 2006 година, само че ползата ми към играта е много преди този момент. Запалих се около татко ми и брат ми, гледайки дружно футболни мачове. Любовта ми към футбола стана супер инцидентно, не беше планувано. Просто една вечер попитах татко ми дали има дами съдии. Без да го мисля, привидно малко детско и по този начин към този момент 16 години ", описа Християна Гутева в предаването " Събуди се " по NOVA.

" Бих споделила, че съм задоволена, само че не задоволително. Гледам напред, работя старателно и считам, че който влага задоволително от себе си получава стремежи резултат в някакъв миг ", добави хубавицата.

" Не разделям футбола на мъжка или женска игра. Полът няма значение, значимо е човек да си прави работата. Важно е да имаш самочувствие ", сподели тя.

" Разбира се, че има отрицателни реакции по време на мачовете. Не получавам някакво особено отношение заради обстоятелството, че съм жена. Тъкмо противоположното - чувала съм много по-лоши неща, в сравнение с някои мои сътрудници от мъжки пол. Това не ме тормози по никакъв метод, пробвам се да се оправям с изблиците на несъгласия и експанзия в границите на терена по спокоен метод и да усмирявам пристрастеностите ".

Попитана дали има обожатели и ухажори, хубавицата отговори: " Не мога да отрека, че има такива хора. Най-близките ми хора не са изключително доста, приятелите ми могат да се изброят на пръстите на едната ми ръка. Разбира се, фамилията ми е до мен, поддържа ме ужасно доста през целия ми път във футбола и съдийството ".

Тя приказва и за домашния си любим - кучето Айк - " Никога не съм си представяла, че ще пребивавам с куче, само че се оказа, че той има доста по-стойностни качества от някои хора ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР