Футболен колекционер буквално скри топката на треньора на Левски Делио

...
Футболен колекционер буквално скри топката на треньора на Левски Делио
Коментари Харесай

Колекционер шокира Делио Роси

Футболен колекционер безусловно скри топката на треньора на Левски Делио Роси. 44-годишният почитател на футбола от Малта Йосиф дойде на утринната подготовка на " сините ", като със себе си носеше една раница с продукти. След заниманието на столичани той взе подписи от Габриел Обертан и Жорди Гомес, а по-късно шокира Роси, който трябваше да се разписа над 20 пъти.

Малтиецът, който е огромен почитател на калчото, извади няколко албума на Серия " А " през последните 20-25 години. През този интервал Роси е бил треньор в доста тимове, а във всяка една година фенът караше Роси да се подписва. Треньорът се усмихна прелестно, откакто трябваше да се подписва на свои фотоси, когато е бил треньор на Салернитана, Лече, Фоджа, Дженоа и Пескара. Това не беше всичко, защото го чакаха фланелка на Левски от сезон 2012-2013 година, както и няколко продукта на Лацио - шал, фланелка и шапка.

 Самият Роси беше доста общителен с последователя на футбола, с който се снима за спомен след поредицата от подписи.

" Странно е, че подобен огромен тим за България, какъвто е Левски няма нито един национал. У нас най-добре познати са Левски и ЦСКА, а в този момент и Лудогорец. " Червените " най-вече, защото трима играчи от Малта са играл в този клуб. Това са Стефан Джилио, Чъкс Нвоко и Нджонго Присо, последните двама са африкански, само че с малтийски паспорт. Тук доста почитаме огромните ви футболисти, като Христо Стоичков, Любослав Пенев, Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Димитър Бербатов. Спомням си, че Любо Пенев остана шокиран, когато беше селекционер на България. Тогава още веднъж идвах за подписи, а когато видя какъв брой неща имам негови от кариерата му в Испания, беше впечатлен.
Тогава скърбя, че не пристигна Емил Костадинов. На него също имам ужасно доста неща от времето му в Порто и Байерн (Мюнхен), както и от Съединени американски щати 94.

Тук в Малта се подвигна огромен звук по медиите, че Левски с Делио Роси идва един месец на подготовка в Малта. Онзи ден пък всички бяха сюрпризирани, че българите са паднали с 0:3 от Хибърниънс, който има положителни играчи, само че тази година не върви добре в шампионата ", разяснява Йосиф пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР