Футболен екшън се разиграва под тепетата с един от най-обичаните

...
Футболен екшън се разиграва под тепетата с един от най-обичаните
Коментари Харесай

В кърваво писмо феновете на Ботев призоваха собственика и придворните му глашатай да се махат!

Футболен екшън се разиграва под тепетата с един от най-обичаните тимове в Пловдив - Ботев. Феновете на жълто-черните изригнаха с кърваво писмо против притежателя на клуба Георги Самуилов поради неприятното показване в последния сезон и обстоятелството, че тимът е на дъното на шампионата и без собствен дом.

Ето какво пишат ентусиастите на "Ботев ", които се славят у нас като едни от най-верните почитатели:

От няколко години тече систематизирана акция, посредством която се цели да бъде унизен и подложен на колене най-старият футболен клуб в Пловдив. В момента обичаният ни тим е на дъното в българския шампионат и без собствен дом. Не желаеме да имаме вяра, че задачата е ПФК „ Ботев- Пловдив “ да бъде деградиран до окръжните тимове. Но алчността и ненаситността са двете душевни заболявания, за които лек НЯМА!

Всички към този момент сме наясно, че скоро клубният стадион няма да е подготвен. Отдавна не имаме вяра на обещания дадени от всички по веригата, само че най-много не имаме вяра на Георги Самуилов и неговите придворни глашатаи и по-добре да се махат!

А изказванията на новия ни кмет Зико, че желаеме нещо да стане, само че не сме знаели по кой метод, са меко казано нелепи. Защото ние прелестно знаем какво желаеме! Искаме градежа на „ Колежа “ да бъде приключен и то не в миналото, в несигурно време, а в този момент, в този живот. Знаем, че ненаситни апетити за терени пречат, само че дано и те да знаят, че „ Колежа “ няма да го дадем курбан! Няма да се примирим и няма да спрем да се борим за своето!

Г-н Председател Георги Самуилов и господин Кмет Здравко Димитров,

Нашият патрон е великият Христо Ботев и това е добре всеки, който е тръгнал против нас да му бъде припомнено! Ботев, който с ясно схващане се изправил пред гибелта и без капка боязън е тръгнал към нея, въплъщава храброст, правдивост и кураж. Всеки последовател на ПФК „ Ботевъ “ носи парченце от нашия патрон. Борбата ни е присъща, а овчедушието е за тези, които са се продали.

Братя и сестри ботевисти,

Вярата е стимулирала Пухтев, Пенелов, Делев, Русев и останалите учредители да сложат началото на славния ПФК „ БОТЕВЪ “. Нека през днешния ден в най-трудния миг за нашия обичан клуб дружно да се борим за него и да се преборим като го спасим. Бъдете до нас!

Източник: pik.bg



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР