Футболът е огледало на състоянието на държавата. Kаквото ни е

...
Футболът е огледало на състоянието на държавата. Kаквото ни е
Коментари Харесай

Румен Радев: Kаквото е управлението на държавата, такова е и на БФС

" Футболът е огледало на положението на страната. Kаквото ни е ръководството на страната, такова ни е и ръководството на българския футбол, и вчерашните дейности са ослепително доказателство за това ", разяснява президентът Румен Радев.

Според него страната се " намесва по недодялан и неприемлив метод в една безусловно самостоятелна от нея федерация (БФС-бел.ред.) "

" Това не би трябвало да се позволява, а стана процедура и за доста други институции, самостоятелни сякаш от страната ", добави той.

По думите му със самите апели и пояснения, че министър председателят Бойко Борисов желае оставката на Борислав Михайлов поради расистки изстъпления, " ръководещите са се саморазобличили, тъй като нито една федерация не носи отговорност за държанието на почитателите, няма охранителни и проверяващи функционалности и не може да изземе ролята на органите на реда и на страната ".

" Затова настояването за оставка на Борислав Михайлов по този мотив е паническо бягство от отговорност на хората, които по закон я носят ", счита президентът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР