Фурията Дара показа, че който си го може, го може,

...
Фурията Дара показа, че който си го може, го може,
Коментари Харесай

Малка, но опитна: Ето какво прави Дара с чуждия годеник, когото забърса!

Фурията Дара сподели, че който си го може, го може, без значение от възрастта. Както се споделя, певицата е дребна, само че опитна... и съумя с лекост да направи с непознатия избраник това, което някогашната му дългогодишна партньорка не съумя.

Да, приказваме за актуалният другар на Дара - Ервин Иванов, който преди време беше формален избраник на внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. Двамата с Теди бяха сгодени, предстоеше им и брак, само че внезапно всичко рухна.



Не, повода сигурно не беше Дара, която се хвана с Ервин доста след раздялата му с Теодора. С Кулева се разделиха поради турския манталитет на Ервин и фактът, че непрекъснато ревнувал и натяквал на Теди къде и с кого да върви, по какъв начин да се облича, по какъв начин да се държи... Нещо, което в този момент явно не прави с Дара.



При все, че спрямо Дарина Йотова, Теодора Кулева е като послушница в манастир, е повече от необичайно, че Ервин въобще няма сходни искания към чепатата певица. И това също за енти път удостоверява правилото, че кучето скача съгласно тоягата. Дара не е от дамите, които да разрешават на някой мъж да им диктува разпоредбите и очевидно му е дала да го разбере овреме.

В момента двамата са на отмора в Занзибар, по случай рождения ден на Дара. Тя е на 23 години, а Ервин, който е доктор, е с десетина по-голям от нея. Идеална разлика във възрастта, само че дали характерите им ще продължат да си пасват?!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР