Фулда България ООД е новият представител на испанската марка автомобили

...
Фулда България ООД е новият представител на испанската марка автомобили
Коментари Харесай

SEAT отвори врати на новото си дилърство в Бургас с официална гала вечер в Шоурума на Фулда България

Фулда България ООД е новият представител на испанската марка коли SEAT за град Бургас. Новото посланичество на марката отвори порти с публична церемомния в петък, 17 май в актуализирания шоурум в сградта благосъстоятелност на Фулда България.
Търговски и сервизен център Фулда България ООД се намира в гр.Бургас Севрна промишлена зона против Топлофикация - Бургас (на първа линия на пътя за Лукойл Нефтохим Бургас и кв.Долно Езерово). Разположен на повърхност от 6 000 кв.м, с 2100 кв.м. разгъната повърхност. Автоцентърът разполага с шоурум, експрес сервиз, главен сервиз, тенекеджиино и бояджиино поделение, склад за аварийни елементи, масла и гуми, кафе, зона за отдих и паркинг за 60 автомобила.
Шоурумът, е с действителна застроена повърхност от 640 кв.м с 10 работни места и в него могат да бъдат ситуирани 16 автомобила.
Помещението за изчакване на клиентите е с образ на кафене с 12 места за гости и се намира на полуетажа в шоурума.Предлагат се топли и студени питиета, а на видеоекран се излъчват рекламни филми.
Склада е на два етажа с обща повърхност от 440 кв.м. с 1 работно място. Той е оборудван с модулна структура, позволяваща модифициране на рафтовете съгласно потребностите.
Сервиза е разграничен на 3 елементи:
- І част – Експрес сервиз – 4 независими сервизни кафези и 4 работни места.Разполага с 2 бр. двуколонни подемници 1 четириколонен и 1 пътечен мултифункционален.Тук е и пункта за Годишни механически прегледи. Общата му повърхност е към 120 кв.м.
- ІІ част – Основен сервиз – 7 независими сервизни кафези и 6 работни места.Разполага с 1 пътечен и 6 двуколонни подемника,като единия от тях е с по огромна товароносимост за обслужване на огромните бази лекотоварни коли.Общата му повърхност е към 200 кв.м.
- ІІІ част – Тенекеджиино и бояджиино поделение – помещение към 680 кв.м.и 10 работни места.Разполага с 4 подготвителни зони, двоен стенд за разтягане на каросерии,бояджииска камера с размери 7м/4 м, стая за миксиране на бои,1 двуколонен елеватор и автомивка.
Центърът е оборудван с най-модерна монтажна и диагностична техника и предлага следните услуги за всички марки коли: леки и тежки поправки, компютърна диагностика и контролиране на ходова част, промяна на гуми, инспекция на светлини и спирачна система, промяна на масла и филтри, разнообразни експресни и каросерийни поправки, годишни механически прегледи, авторепаратури и други.
Фулда България ООД има подписани контракти за приближен сервиз с множеството от водещитете застрахователни сдружения
Фулда България ООД е сдружение основано през 1995г. и през годините до момента развива автосервизна, автобояджииска и автотенекеджисска активност като основава верига от автоцентрове в съвсем всички огромни градове на България (София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Плевен и Силистра). В съвсем всички автоцентрове имаме и пунктове за Годишни механически прегледи(ГТП).
Фулда България ООД развива своята комерсиална активност в четири съществени посоки:
І.Дилърство на нови коли
- СЕАТ в гр. Бургас
- СИТРОЕН – в гр.Бургас и гр.Хасково
- РЕНО и ДАЧИЯ – в гр.Стара Загора и Хасково
ІІ. Внос на автомобилни гуми с безграничен размер от марки:
- FALKEN, NOKIAN,AEOLUS, GOODYEAR, MICHELIN,DUNLOP, FULDA,FIRESTONE, KORMORAN,SAVA, DEBICA,TIGAR,NORDMAN и други
ІІІ.Внос на автомобилни джанти(стоманени и алуминиеви) с безграничен размер от марки:
- AEZ,DOTZ,DEZENT,ENZO,KFZ, VIPER, WSP
ІV. Внос на следните марки батерии:
- BOSCH, HUGEL, POWERBAT, HI-TECH, INCI AKU
V. Внос и търговия с разнообразни марки масла и антифризи.
VІ. Внос и търговия с разнообразна гама авточасти.
Фулда България ООД посредством сервизите си МОТОЕКСПЕРТ предлага следните автосервизни услуги за всички марки коли:
-леки и тежки поправки по ходова част
-двигатели и трансмисия
-ел.услуги и компютърна диагностика на мотори
- реглаж на челен и заден мост
-смяна на гуми и изправяне на джанти
-смяна на масла и филтри
-годишни механически прегледи
-проверка и зареждане на климатици
-регулиране на фарове
-автобояджииски и автотенекеджииски услуги
-съхранение(хотел) на гуми.
SEAT е единствената компания, която проектира, създава, създава и продава коли в Испания. Член на Volkswagen Group, мултинационалната компания има седалище в Марторел (Барселона), Изнася 80% от своите коли и участва в над 80 страни на всички пет континента. През 2018 година SEAT продава 517 600 автомобила, което е най-високата стойност в 68-годишната история на марката, достигайки чиста облага от 294 млн. евро и рекорден оборот от близо 10 милиарда евро.
В SEAT Group работят повече от 15 000 експерти и разполага с три индустриални центъра - Барселона, Ел Прат де Льобрегат и Марторел, където създава извънредно сполучливите Ibiza, Arona и Leon. Освен това, компанията създава Ateca и Toledo в Чешката република, Tarraco в Германия, Alhambra в Португалия и Mii в Словакия.
Мултинационалната компания има Технически център, който работи като център за познания, сплотяващ 1000 инженери, фокусирани върху създаването на нововъведения за най-големия промишлен вложител на Испания в научноизследователската и развойна активност. SEAT разполага с най-новата технология за свързване в гамата на своите коли и сега взе участие в световния развой на цифровизация на компанията, с цел да насърчи подвижността на бъдещето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР