From the Ashes няма да е единственото DLC за играта

...
From the Ashes няма да е единственото DLC за играта
Коментари Харесай

Видео към Kingdom Come: Deliverance дава поглед над допълнението към играта

From the Ashes няма да е единственото DLC за играта през 2018.

Warhorse Studios разгласява ново видео към Kingdom Come: Deliverance, в което биват дадени детайлности към идното допълнение към играта: From the Ashes. Коментарът идва от креативния шеф на играта Даниел Вавра и старши дизайнера Прокоп Ирса.

Авторите на играта са се вслушали в рекомендациите на общността и вместо просто да им дават опцията да имат къща в играта, в този момент те ще могат да построяват цели села. Идеята звучи несъмнено забавно. Изхождайки от самото име на DLC-то („От пепелта“ -б.а.), вие изграждате изграждате съществуващо, само че разрушено и изоставено село от нищото. Всичко стартира с куест, който в случай че преминете сполучливо, получавате привилегията да управлявате селото. Всяка постройка в него обаче изисква да имате избрани качества и запаси в инвентара си, а от своя страна, дадена постройка – според от предназначението ѝ може да носи разнообразни бонуси и разцвет за селото и за вас. Отделно от това, вие ще би трябвало да съдите в разногласия, което в допълнение ще въздейства на отбошението на вашите жители към вас и несъмнено на развиването на героя ви. И не на последно място, положителните хора от Warhorse декларират ясно, че From the Ashes няма да е единственото допълнение към играта тази година.

From the Ashes излиза след края на лятната ликвидация в Steam, която продължава до 05.07. Между другото, не забравяйте, че там участва и Kingdom Come.

Както си спомняте евентуално, по-рано този месец ви съобщихме за обновяване за играта, което също идва по-молба на членовете на общността и вкарва нов режим, който да направи средновековния ви живот още по-отчайващ и безсърдечен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР