Френското правосъдие получи нови свидетелства относно сексуалните посегателства на режисьора

...
Френското правосъдие получи нови свидетелства относно сексуалните посегателства на режисьора
Коментари Харесай

Още пет жени обвиниха Люк Бесон в сексуален тормоз

Френското правораздаване получи нови свидетелства по отношение на половите похищения на режисьора Люк Бесон по отношение на негови сътруднички и познати, съобщи Франс прес, представени от " Дарик ".
Агенцията акцентира, че към обвиняванията на белгийско-холандската манекенка и актриса Санд ван Рой, предявени през месец май тази година, са се прибавили показанията на още пет французойки.За неприемливото държание на Бесон оповестиха две сътруднички в ръководената от него компания " Европакорп ", две някогашни студентки от киноцентъра на Бесон и манекенката Карин Изамбер, единствената от потърпевшите, която излезе с името си.
По отношение на една от тъжителките, някогашна сътрудничка на Бесон, били подхванати три пъти дейности, които могат да се характеризират като секс по насила. Всички събития, включени в новите обвинявания на Бесон, датират от интервала 1995-2016 година.
Бивша студентка от киноцентъра на Бесон, ситуиран на територията на компанията му " Европакорп " в департамента Сен Дени, е дала показания в полицията в средата на месец юли.
Тя е била подложена на полови похищения през 2016 година, когато е провеждала стаж на снимачната площадка на кино лентата " Валериан и градът на хилядите планети ".
Франс прес напомня, че през месец май тази година манекенката Санд ван Рой подаде иск против Бесон с изказване, че е била изнасилена от него в парижки хотел. Впоследствие тя предяви и спомагателни обвинявания против режисьора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР