Френското първенство бе разтърсено от невиждан скандал. Професионален играч от

...
Френското първенство бе разтърсено от невиждан скандал. Професионален играч от
Коментари Харесай

Бивша футболна половинка: Можех да умра от побоите му

Френското състезание бе разтърсено от невъобразим скандал. Професионален състезател от Лига 1 едвам не е умъртвил бившето си гадже.

Мириам, както я назовава вестник " Екип ", криейки същинското й име, направи разтърсваща изповед. По време на връзката си с играча, който също се пази в загадка, тя е жертва на домашно принуждение и обезчестяване. През цялото време до момента в който са дружно, той я пребива. В един от случаите се стига до постъпването й в болница. Там излъгала, че е потърпевша при случай, с цел да не разкрие, че е пребита от мъжа до себе си.

" Рискувах да умра, в случай че остана с него - разкри Мириам. - Удряше ме на всички места - по лицето, корема. "
Тя била с професионалния футболист близо две години. Не желае да разкрие кой е въпросният състезател. Казва единствено, че са се срещнали в Африка, където той е отишъл, с цел да играе за националния си тим. В началото той бил обаятелен. След време й предложил да отиде да живее при него във Франция. Така почнал пъкълът за нея.

" Може би някой ден ще имам сили да го дам на съд - сподели тя пред " Екип ". - Но аз се опасявам за сина ми и мен, тъй като е в действителност рисков. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР