Френското издание Paris Match с ново попадение, свързано със известна

...
Френското издание Paris Match с ново попадение, свързано със известна
Коментари Харесай

Брад Пит заведе новата си приятелка на официална вечеря в Париж

Френското издание Paris Match с ново „ попадение ”, обвързвано със известна двойка. След като предната седмица списанието разкри връзката сред актрисата Моника Белучи и режисьора Тим Бъртън, в този момент изданието сподели фрагменти на Брад Пит и  Инес де Рамон дружно на формалната вечеря след раздаването на премиите „ Сезар ”.

Присъствието на Пит не бе авансово оповестено, само че той дойде във френската столица, с цел да връчи почетната премията на Дейвид Финчър, с който са работили дружно в „ Боен клуб ” и „ Седем ”.

На последвалата публична вечеря в историческия ресторант Fouquet's на Шанз-Елизе  актьорът бе уловен в малко видео  със Инес де Рамон, за която се твърди, че новата му половинка. Тя е в блестяща сребриста рокля с презрамки, а той в грациозен черен смокинг.

Exclusif: Brad Pitt et sa petite amie Inès de Ramon au Fouquet’s des Champs Élysées, après la cérémonie des César. #Cesar2023#bradpittpic.twitter.com/QZB6N72kxE
— Paris Match (@ParisMatch) February 25, 2023
Според последна информация на US Weekly: „ Брад и Инес към този момент се срещат публично, те в действителност се любуват на компанията си, само че към момента се опознават. “

Източници на People твърдят че  двамата са пътували настрана до Франция, като Пит, който снима нов филм с Джордж Клуни, е дошъл в Париж в четвъртък вечерта, а Де Рамон е кацнала ден по-късно.

Двамата бяха видяни дружно за първи път през октомври предходната година на концерт на Боно в Лос Анджелис в компанията на Синди Крауфорд и брачният партньор й Ранди Гербер, като слуховете настояват, че са почнали да се срещат няколко месеца преди този момент, а познанството им е почнало скоро след развода на Де Рамон и звездата от „ Дневниците на вампира “ Пол Уесли.
    View this post on Instagram           
A post shared by @okmagazinegeorgia

Те посрещната Нова година дружно на отмора в Кабо, а последният сантиментален жест на Брад Пит към новата му другарка бе да й изпрати букет от розови божури за Свети Валентин.
    View this post on Instagram           
A post shared by B.P (@brad_wikpink20)

Коя е Инес де Рамон?

Новата жена в живота на Брад Пит е дизайнер на бижута в Anita Ko Jewelry – основан в Лос Анджелис бранд, който се радва на позитивни мнения от доста звезди, в това число от Хейли Бийбър и Манди Мур.

Според People тя е има бакалавърска степен по бизнес администрация в Женевския университет.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Ines de Ramon - Brasil (@inesdrm_brasil)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР