Френският защитник на Евертън Люка Дин смята, че е дошло

...
Френският защитник на Евертън Люка Дин смята, че е дошло
Коментари Харесай

Люка Дин: Евертън има сили да влезе в топ 6

Френският бранител на Евертън Люка Дин счита, че е пристигнало време "карамелите " да пробият в топ 6, каквато е задачата на отбора последните сезони, само че без триумф.

Откакто Лестър изненадващо победи с купата през 2016-а година, нито един тим не е съумял да пробие превъзходството на клубовете от челната шестица.

Евертън сподели израстване през предишния сезон и след неувереното начало загуби единствено един от последните си осем мача в края на шампионата и това дава очаквания в "синята " част на Ливърпул за освен това през новия сезон.

"Имаме огромни упоритости. През предходната година започнахме с няколко нови футболисти, тази година добавихме и продълаваме да градим. Изграждаме отбор, който става все по-добър. Смятам, че можем да реализираме нещо тази година. Добре е, че идват нови играчи, това способства за конкуренцията вътре в тима и по този начин можем да ставаме по-силни ", съобщи левият бек.

Евертън направи мощни последни седмици от акцията през предишния сезон и съумя да надделее над Челси, Манчестър Юнайтед и Арсенал, което вдъхва още оптимизъм в лагера на мениджъра Маркос Силва и неговите играчи.

"Когато се обърнем обратно, ще забележим, че завършихме мощно, играхме добре против мощните тимове. Смятам, че можем да се оправим още по-добре през тази. Трябва да стартираме по-добре и това ще ни даде опция да приключим по-високо. Важно е да побеждаваме като хазаин, да превърнем "Гудисън Парк " в цитадела. Ентусиазирани сме за първия мач като хазаин. Това е прелестно място да се играе футбол, атмосферата е страхотна ", приключи някогашния състезател на Барселона.

Евертън започва акцията с тъждество 0:0 като посетител на Кристъл Палас
Премиър лийг 1 кръг, събота 10 август  Кристъл Палас 0:0краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР