Френският производител Peugeot ще представи новия си електрически планински велосипед

...
Френският производител Peugeot ще представи новия си електрически планински велосипед
Коментари Харесай

Peugeot представя новия си електрически планински велосипед с вградена в рамката батерия

Френският производител Peugeot ще показа новия си електрически планински велосипед с вградена в рамката батерия. Негов предходник е планинският eM02 FS Powertube.

Компактната батерия в рамката му придава аеродинамичен жанр. Той ще бъде показан дружно с Peugeot RIFTER 4X4 CONCEPT на Автомобилния салон в Женева на 6 март. Многофункционален, с помощта на двойното си окачване, той е идеалният сътрудник за предизвикателни планински терени.

Новият Peugeot eM02 FS (e=electric M=Mountain, 02=mid range, FS=Full Suspension) има нова рамка с вградена батерия. Проектиран за устойчивост и крос, този нов планински велосипед ще бъде показан дружно с Peugeot RIFTER 4X4 CONCEPT на 6 март в Женева. Предното и задното окачване и 27,5-инчовите колела подсигуряват комфорт и улесняват прекосяването през пресечени терени. Моторът и батерията BOSCH с потенциал 500 Wh разрешават пробег от 125 км. Анодизираното, сатинирано жълто покритие е поклон към дизайна на Peugeot RIFTER 4X4 CONCEPT. Наличен в две версии на цени от 4 599 евро, този многофункционален електрически планински велосипед ще се предлага от март 2018 година

" Новият eM02 FS Powertube надгражда триумфа на електрическите планински колела на PEUGEOT, оборудван с литиево-йонна батерия BOSCH и мотор Performance CX. Той също по този начин предвещава бъдещето на електрическите колела на PEUGEOT. Новата компактна батерия BOSCH е оптимално ситуирана в долната тръба на рамката, с цел да подсигурява салдото на велосипеда, с помощта на невисок център на тежестта. Това улеснява промяната на батерията и я защищава от замърсяване, което е неизбежно при приложимост върху всевъзможен терен. Интегрираните съставни елементи придават на велосипеда динамичен, обтекаем жанр ", декларира Катал Лафнейн, управител на Peugeot Design Lab.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР