Френският национал Маркюс Тюрам, капитанът Ларс Щиндъл и защитникът Рами

...
Френският национал Маркюс Тюрам, капитанът Ларс Щиндъл и защитникът Рами
Коментари Харесай

Играч от финала на световното първенство и капитанът напускат Борусия в края на сезона

Френският национал Маркюс Тюрам, капитанът Ларс Щиндъл и бранителят Рами Бенсебайни ще изоставен Борусия (Мьонхенгладбах) със свободен трансфер след края на сезона, сподели спортният шеф на отбора Роланд Виркус.

" Жалко е, че няма да продължат изтичащите си контракти, тъй като и двамата ни дадоха доста през последните четири години. И разбираме, че нашите почитатели също са разочаровани.

Но постоянно е било част от нашата тактика през последните години да привличаме такива надарени играчи, да ги развиваме по-нататък – и да ги пуснем в един миг, тъй като не можем да ги задържим вечно “, сподели Виркус в изявление за формалния уебсайт на клуба.

Очаква се Бенсебайни да премине в Борусия (Дортмунд), до момента в който бъдещето на игралия на финала на Мондиала в Катар Тюрам е незнайно. Капитанът Ларс Щиндъл също няма да продължи контракта си след този сезон и напуща след осем години.

" Той изясни персоналното си решение с отговорността, която носи към фамилията си. Ларс оказа помощ за оформянето на клуба в продължение на осем години. Но в този момент той е на 34 години, целите му се трансформират и ние би трябвало да почитаме това “, приключи Виркус.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР