Френският моден индустриалец Бернар Арно е най-богатият европеец. В един

...
Френският моден индустриалец Бернар Арно е най-богатият европеец. В един
Коментари Харесай

Съветите за успех на най-богатия европеец

Френският фешън фабрикант Бернар Арно е най-богатият европеец. В един миг през предходната година той даже беше преди всичко по активи в света, като в този момент дава своите четири съществени съвета за триумф за издание Ceoworld.

Първият съвет е тези, които пробват да съумеят, да не се оставят на облагата да ги обсеби. Той постоянно споделя на своя екип, че най-важното е работата да бъде свършена вярно, което постоянно ще докара до триумф.

Вторият съвет към начинаещите бизнесмени е да не мислят за себе си. Арно постоянно е желаел да промотира своите марки и в никакъв случай не е държал да е лицето на своята компания, което оставя продуктите в спомените на потребителя.

Важно е човек да има доверие в своите хрумвания. Често е получавал рецензии, поради многото марки, които придобива, само че постоянно е вярвал в това решение, което му донесе необикновен напредък през последните години.

Четвъртият съвет към шефовете е да не губят контакт със своята компания. Важно е да се следи всеки аспект от работата и компанията да получава оптимално внимание.

Важно е да не се стои доста в офиса, а да се комуникира с изпълнителите и клиентите за реализирането на явен разговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР