Френският министър на публичните дейности и финансите Жералд Дарманен, който

...
Френският министър на публичните дейности и финансите Жералд Дарманен, който
Коментари Харесай

Разследват френски министър, направил непристойно предложение на жена

Френският министър на обществените действия и финансите Жералд Дарманен, който към този момент е разследван по обвиняване в обезчестяване ,станало преди 10 години, ще бъде обект и на второ следствие за корист с човек в уязвимо състояние, откакто жена подаде тъжба в Париж на 13 февруари, оповестиха правосъдни източници.

Парижката прокуратура възбуди п редварително следствие и жалбоподателката към този момент е разпитана , посочи източникът, потвърждавайки информацията на седмичника „ Поан ”.
Втората тъжба е обвързвана с „ молби от полов темперамент ” в подмяна на ново жилище . Непристойното предложение било направено през 2015-2016 в град Туркуен, на който Дарманен е бил кмет в интервала от 2014 до 2017 година.
 Жералд Дарманен БГНЕС
По-рано беше обявено, че против 35-годишния Дарманен има дело за обезчестяване, формирано на 22 януари. И нцидентът с присъединяване на бъдещия министър станал през 2009-а.

Бивше „ момиче на повикване ” упреква Дарманен в обезчестяване . Това се случило, когато то потърсило младия функционер на партията „ Съюз за национално придвижване ” (бившето наименование на „ Републиканци ”) за юридическа помощ.

Разследването по тази тъжба беше обновено в края на януари.

Най-голямата опозиционна партия във Франци я „ Републиканци ” изиска оставката на министъра . Той обаче заведе срещуположен иск за клюка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР