Френският хегемон Пари Сен Жермен е на път да хвърли

...
Френският хегемон Пари Сен Жермен е на път да хвърли
Коментари Харесай

ПСЖ със супер изненадващ и неочакван трансфер!

Френският хегемон Пари Сен Жермен е на път да хвърли трансферна бомба, само че не такава, каквато всички чакат. Парижани няма да хвърлят луди пари за някоя от звездите на футбола, а ще върнат към огромния футбол позабравен деец.

Авторитетният вестник "Екип " твърди, че в околните дни с водача във френския шампионат ще се обвърже отбранителният халф Ласана Диара. Бившият френски национал навършва 33 години след по-малко от два месеца, само че ще премине в най-богатия тим в света.

Причината е, че наставникът Унай Емери желае да има опция на още по-възрастния състезател на тази позиция Тиаго Мота. Бившият италиански национал скоро навършва 36 години и към този момент не може да издържи на темпото даже на Лига 1.

Ласана Диара до неотдавна играеше в арабския свят, само че след предлагането от ПСЖ незабавно е разтрогнал контракта си и е в Париж за медицински прегледи. Очаква се да подпише за година и половина.

Причината ПСЖ да се укрепи с подобен футболист, а не с някоя звезда, финансовият феърплей. За да не бъдат осъдени за нарушаването му, откакто пръснаха половин милиард през лятото, парижани би трябвало да взимат или единствено свободни сътрудници, или играчи чартърен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР