Френските въоръжени сили разполагат с недостатъчен брой далекобойни артилерийски оръдия

...
Френските въоръжени сили разполагат с недостатъчен брой далекобойни артилерийски оръдия
Коментари Харесай

Във Франция се усъмниха дали са готови за “конфликт с висока ефективност”

Френските въоръжени сили разполагат с непълен брой далекобойни артилерийски оръдия и муниции за присъединяване в " спор с висока активност ", а флотът на републиката също е отслабен. Това обявиха през юли участници в закрити парламентарни чувания с присъединяване на представители на Генералния щаб на френските въоръжени сили, протоколите от срещите бяха оповестени от френското Национално заседание.

„ 20 години на асиметрични спорове и селективно присъединяване в тях доведоха до взаимни отстъпки, които понижиха избрани благоприятни условия “, сподели началникът на Генералния щаб военачалник Тиери Буркар.

В същото време за 32 години (от 1990 г.) френският флот е намалял на половина, сподели на собствен ред началникът на щаба на Военноморски сили на Франция адмирал Пиер Вандие. Той продължи: морското пространство още веднъж се трансформира в полесражение, Китай, Англия и Австралия поставят старания за превъоръжаване на флота, само че Франция има седмият по величина военноморски тонаж в света.

„ Военноморските сили ще продължат да се свиват през идващите две години. От 1945 година флотът в никакъв случай не е бил по-малък, в сравнение с е през днешния ден “, сподели Вандие.

Началникът на щаба на сухопътните войски военачалник Пиер Шил прикани да се усили закупуването на безпилотни самолети, да се засилят противовъздушната защита и артилерията. Той сподели, че артилерийският капацитет на френската войска скоро ще се усили до 76, а по-късно до 106 оръдия. „ Това, което виждаме в Украйна, ме кара да мисля, че би трябвало да достигнем още по-далеч “, добави той.

В същото време френският министър на защитата Себастиан Лекорню назова новите разработки на военно-промишления комплекс на страната „ невероятни “, като уточни, че доста страни им завиждат. Той увери: „ Не става въпрос единствено за такива известни компании като “Дасо” и “Навал Груп”.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР