Френските местни жители, които са живели до Алекс Бати, твърдят,

...
Френските местни жители, които са живели до Алекс Бати, твърдят,
Коментари Харесай

Мистерията на Алекс Бати се задълбочава, тъй като френските съседи настояват, че дядо му не е мъртъв

Френските локални поданици, които са живели до Алекс Бати, настояват, че дядото на младежа е към момента жив и е бил видян да коси тревата доскоро повече от седмица, макар че е бил считан за мъртъв от полицията.

Съседи, живеещи в Ла Бастид, в Пиренеите, отвърнаха на известията, че Дейвид Бати е умрял преди шест месеца. Това идва, откакто управляващите във Франция оповестиха, че неговият внук Алекс е посетил гала по " медитация ", с цел да уважи паметта му. Алекс, който беше разгласен за липсващ на 11 години през 2017 година, напусна родния си град Манчестър, с цел да отиде на авансово уговорена отмора в Марбея, Испания, с майка си Мелани Бати и дядо си, само че те в никакъв случай не се върнаха.

На конференция в петък френските прокурори споделиха, че Алекс е бил отведен да живее в „ духовна общественост “ и е живял в Мароко, преди да се реалокира в Пиренеите. Той беше открит от водача на доставката Фабиен Акидини на селски път покрай Килан, Франция, в сряда. Шофьорът на повърхностен работе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР