Френските антитерористични органи са арестували 16-годишен младеж, след като той

...
Френските антитерористични органи са арестували 16-годишен младеж, след като той
Коментари Харесай

Арестуваха 16-годишен, искал да умре като мъченик на Олимпийските игри

Френските антитерористични органи са арестували 16-годишен юноша, откакто той декларирал в обществените мрежи, че желае да почине като страдалец на Олимпийските игри в Париж това лято, съобщи Ройтерс.

(Във видеото може да научите повече за: Олимпийските игри пораждат неодобрение в Париж)

" Той беше задържан, откакто обществено разгласи в обществените медии, че възнамерява да създаде колан с експлозиви, с цел да стане страдалец " , заяви през вчерашния ден говорителка на антитерористичните органи, като разясни, че се води следствие дали младежът в действителност е имал желание да извърши терористичен акт.

Конфликтите в Близкия изток и Украйна, както и опасността от набези на ислямистки бойци накараха Франция, която е хазаин на Олимпийските игри това лято, да увеличи степента на паника за сигурност до най-висока степен.

Френското държавно управление е поискало от към 45 непознати страни да дават няколко хиляди спомагателни военни, полицейски и цивилни чиновници, които да оказват помощ за защитата на Олимпийските игри в Париж това лято , оповестиха предишния месец източници на Ройтерс.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР