Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира в продължение

...
Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира в продължение
Коментари Харесай

Извънреден К-19 кошмар в Париж! Първата дама е в изолация!

Френската първа дама Брижит Макрон ще се самоизолира в продължение на седем дни, откакто е била в контакт с някой, който е диагностициран с COVID-19, оповестиха от офиса на Макрон, представени от "Дейли мейл ".

Г-жа Макрон е била в контакт с някой, който по-късно е дал позитивен тест за covid-19 в четвъртък, 15 октомври - вечер, в която милиони са се отправили да прекарват времето си с другари преди полицейския час 21:00, който влезе в действие в най-големите градове на Франция на идващия ден.

Говорител на кабинета на президента Макрон сподели: „ Брижит Макрон е била в контакт в четвъртък на 15 октомври с човек, който е бил тестван позитивно за COVID-19 този понеделник, 19 октомври, и демонстрира признаци на болестта.

В сходство с рекомендациите на здравните органи тя ще се самоизолира за седем дни. Брижит Макрон няма признаци на заболяването на този стадий.

В петък вечерта, в 21:00, строгият вечерен час влезе в действие в най-големите градове на Франция с милиони хора.

Мярката за изключително състояние беше приложена за Париж, Лил, Руан, Сент Етиен, Тулуза, Лион, Гренобъл, Екс ан Прованс и Монпелие.

Франция се бори против възраждащата се зараза, която сега е запълнила една трета от интензивните отделения в страната с пациенти с COVID-19 и още веднъж слага на тестване Европа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР