Френската актриса Филипин Лерой-Болю, позната на феновете на сериала Emily

...
Френската актриса Филипин Лерой-Болю, позната на феновете на сериала Emily
Коментари Харесай

Роклята на Филипин Лерой-Болю, за която всички говорят

Френската актриса Филипин Лерой-Болю, позната на почитателите на сериала Emily in Paris, се появи на Седмицата на модата в Париж по време на представянето на мъжките сбирки за есен/зима 2022/2023 година А наличието ѝ на блестящото събитие не остана неусетно.

Причината - дръзката визия на французойката, за която към този момент близо седмица фешън списания и критици не стопират да приказват. Явно с избора си на тоалет 58-годишната актриса съумя да притегли вниманието на всички.

Филипин Лерой-Болю беше облечена с компактно прилепнала транспарантна рокля в горско-зелен цвят, която носеше без сутиен. Не можем да отречем, че без значение от възрастта ѝ, дръзкият тоалет и стои доста секси.

Провокативната си рокля съчета с черно палто, токчета с каишки в сребристо и една единствена обица.

Това не е първият път, в който Филипин Лерой-Болю съумява да накара всички медии да приказват за нея. На доста от появите ѝ на публични събития през годините тя е с рокли, които не оставят доста на въображението що се отнася до красивия ѝ бюст.
 Снимка 561079
Източник: GettyImages

Според People последната визия на актрисата от Седмицата на модата в Париж в доста връзки изпраща ясно обръщение за остаряването и модата.

" Силви не е просто най-стилният воин на Emily in Paris, тя е най-хубавото ентусиазъм за това по какъв начин човек би трябвало да остарява ", написа Ани Браун във Vogue.

В сериала на Netflix Филипин Лерой-Болю играе стилния PR и изпълнителен шеф Силви Грато - строгата шефка на основния воин Емили Купър, изиграна от Лили Колинс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР