Френска аукционна къща организира търг за ретро автомобили. Той ще

...
Френска аукционна къща организира търг за ретро автомобили. Той ще
Коментари Харесай

Ретро коли за космически суми

Френска аукционна къща провежда търг за ретро коли. Той ще се състои през февруари, само че част от колите към този момент бяха показани на необятната аудитория.

Летищен хангар във френската столица се трансформира в невероятен гараж - там бяха показани неповторими ретро коли, които се чака да бъдат продадени за галактически суми на колекционери с дебели портфейли.

Сред колите е необичаен модел на Алфа Ромео - берлинета от 1939 година. Тя се прави оценка на сред 16 и 22 милиона евро. Този автомобил е бил най-бързият в предвоенния интервал. От него са създадени по-малко от 50 модела, а пет от тях са дело на италиански дизайнер.

Автомобилът е бил владеене на един притежател в продължение на 43 години, само че ще бъде продаден на аукцион. Уникалното при него е, че е с фабрични настройки и автентичен мотор.
Матийо Ламур, шеф на аукционната къща: Съществуват два вида купувачи - такива, които желаят напълно истински коли, и други, които се интересуват от изцяло реставрирани коли. Няма приблизително състояние.
Аукционната къща може да се похвали и с предходна рекордна продажба - през 2016 година бе продадено Ферари от 1957 година за 32 милиона евро.

В търга, плануван за 8 февруари 2019 в Париж, ще вземат участие и други неповторими ретро коли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР