Фредерик Васьор и Ферари ще трябва да положат сериозни усилия,

...
Фредерик Васьор и Ферари ще трябва да положат сериозни усилия,
Коментари Харесай

Леклер се бави с подписването на нов договор с Ферари

Фредерик Васьор и Ферари ще би трябвало да положат съществени старания, с цел да убедят Шарл Леклер да подпише нов контракт със Скудерията, като актуалният му договор изтича в края на сезон 2024 във Формула 1. Няколко източници на вестник Corriere della Sera Леклер е коментирал пред най-близкото си обграждане, че изпитва подозрения дали ще успее да стане международен първенец с Ферари, а купата си остава неговата най-голяма цел в спорта. Ако това се удостовери, то ще започва забавна полемика за бъдещето му в отбора и ще провокира трус на пазара на водачи във Формула 1 преди сезон 2025.

Васьор желае да преподпише и с двамата си водачи, като договорът на Карлос Сайнц също изтича в края на 2024. Идеята на французина е новите контракти да са факт до края на годината, с цел да се избегне трансферната блъсканица, която се чака другото лято, когато тимовете ще са изправени през края на договорите на повече от половината водачи във Формула 1.

Според информации в Италия, договарянията сред Леклер и Васьор към този момент са почнали, само че двете страни не са постигнали съглашение. Въпреки всичко Леклер още веднъж заявява, че желае да стане международен първенец с Ферари.

В същото време Леклер неотдавна съобщи, че новият му контракт не е негов, нито на отбора приоритет сега и добави, че се усеща „ като вкъщи си ” във Ферари.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР