Французите обичат живота и са известни най-вече със способността си

...
Французите обичат живота и са известни най-вече със способността си
Коментари Харесай

7 трика на французите за спестяване на пари

Французите обичат живота и са известни най-много със способността си да му се любуват. Това е повода те да не са възприемани като изключително спестовна нация. Но истината е, че има какво да научим от тях, така като  умеят да възнамеряват разноските си и ясно да разграничават своите съществени цели.
Ето какви са тайните им за икономисване на пари, които по никакъв метод не ги лишават от удоволствията на живота.
 3 ЗОДИИ, които ще станат БОГАТАШИ при започване на май 3 ЗОДИИ, които ще станат БОГАТАШИ при започване на май
Парите може и да не са на-важното нещо в живота, само че без тях няма по какъв начин да оцелеем. Всяко едно наслаждение се заплаща и в случай че желаеме да си година..
1. Предпочитат евтини коли
Въпреки, че Франция е родината на 3 автомобилни колоса, множеството французи избират колите от пестелив клас или разчитат на публичния превоз. Ако има потребност от скъпа кола, в редки случаи французинът ще си разреши ще тегли заем, с цел да финансира покупката. Той по-скоро ще избере преференциален лизинг или ще се откаже от концепцията си.
Френските градове не са доста комфортни за шофиране - улиците са тесни и постоянно има риск от надраскване на колата. И въпреки всичко локалните имат философско отношение към тези неудобства.
2. Те не се тормозят от покупката на полуфабрикати за обяд и вечеря

Френската кухня се счита за една от най-вкусните и изискани в света. Но в същото време французите са много непретенциозни във връзка с ежедневната си храна. Това не значи, че те употребяват артикули с ниско качество. Често консумират пица или паста и това по никакъв метод не ги кара да се усещат зле.
3. Те употребяват дълго време движимостите си и не гонят трендовете
 Как да подредите дамската си чанта, в случай че желаете да имате доста ПАРИ Как да подредите дамската си чанта, в случай че желаете да имате доста ПАРИ
Не е за поверие, само че от време на време дребните неща, които вършим, ни водят право към огромните цели. Съществуват безчет ритуали, които са з...
В това отношение французите са извънредно практични. Обсъждането на цената на дадена движимост даже и пред другари, във Франция се смята за демонстрация на неприятни обноски.
Те не се тормозят от обстоятелството, че телефонът им е прекомерно остарял модел. Освен това, покупките, които са прекомерно скъпи, могат да станат причина за обект на насмешки от страна на приятелите им, за това че са повярвали на рекламите. 
4. Спестяват пари от сметките за комунални услуги
Комуналните услуги във Франция са извънредно скъпи, по тази причина тези, които знаят по какъв начин да спестят от тях, се смятат за спестовни. Живеещите в южната част на страната нямат радиатори, защото смятат, че е ненужно да влагат в нещо, което ще употребяват едвам няколко месеца в годината. В останалата част на страната няма централизирано отопление, което значи, че разноските за комунални услуги зависят от потреблението на притежателите на всяко жилище. 
Освен това французите нямат навика вкъщи да носят леки облекла през есента и зимата. Там са доста известни топлите пижами и дълго чорапи.
 Защо не би трябвало да взимате парите, открити на улицата Защо не би трябвало да взимате парите, открити на улицата
Ако намерите пари на улицата, не бързайте да ги сложите в портмонето си. Преди да го извършите, помислете няколко пъти. Според повери...
5. Те обичат да пестят пари, само че в никакъв случай не приказват за това

Наличието на спестявания е витално предписание, към което даже младежите се придържат. Французите в никакъв случай не разискват размера на заплатата и спестяванията си. 
6. Те имат вяра, че е по-добре да имат нещо в по-малко количество, само че с по-добро качество

Френските дами са известни като създателки на трендове в модата, само че в всекидневието се обличат допустимо най-семпло и дискретно. И в облеклото те избират качеството пред количеството. Ето за какво е малко евентуално да видите французойка, която сграбчва купчина облекла в магазина по време на ликвидация.
Освен това, съгласно статистиката, французите харчат минимум пари за дрешника си измежду всички европейци. 
7. Те обичат магазините за антики и втора ръка
Ако един французин има потребност от движимост за интериора на дома си, той първо ще я потърси на пазара, а не в магазин от огромните вериги. Друг плюс е, че на пазара те могат да се отърват от ненужните движимости.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР