Франция ще гостува на Република Ирландия в Дъблин в двубой

...
Франция ще гостува на Република Ирландия в Дъблин в двубой
Коментари Харесай

Съставите на Република Ирландия и Франция

Франция ще гостува на Република Ирландия в Дъблин в дуел от втория кръг на борбата в квалификационна група В за Евро 2024. Тимът на Дидие Дешан започва с безапелационно 4:0 над Нидерландия, до момента в който за домакините това ще е първа среща от цикъла. Евентуална победа още в този момент би направила “петлите ” съвсем сигурен финалист, имайки поради че в групата е и Гибралтар, а за Германия ще пътуват първите два в крайното класирането. В другия дуел от групата, който ще се изиграе довечера, Нидерландия приема точно новобранеца Гибралтар.

Промените в състава на Дидие Дешан спрямо мача с " лалетата " са три. Едуардо Камавинга започва в халфовата линия за сметка на Орелиан Чуамени, а Банжамен Павар и Оливие Жиру стартират вместо Жул Кунде и Кингсли Коман. Нападателят на Милан е на върха на офанзивата, а Рандал Коло Муани минава отдясно на нападението на " петлите ". Отляво още веднъж е капитанът Килиан Мбапе.

Ейре: Базуну, Н. Колинс, Игън, О`Шей, Коулман, Молъмби, Кълън, Дохърти, Найт, Огбене, Фъргюсън

Франция: Менян, Павар, Конате, Упаменако, Т. Ернандес, Камавинга, Гризман, Рабио, Коло Муани, Жиру, Мбапе

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР