Франсис, който навършва 87 години следващия месец, трябваше да напусне

...
Франсис, който навършва 87 години следващия месец, трябваше да напусне
Коментари Харесай

Папа Франциск отмени пътуването до COP28 по нареждане на лекар поради възпаление на белите дробове

Франсис, който навършва 87 години идващия месец, трябваше да напусне Рим в петък, с цел да приказва на срещата COP28 първо нещо в събота сутринта. Той също по този начин трябваше да открие набожен павилион в неделя в коридорите на конференцията, преди да се върне вкъщи.

Папа Франциск анулира пътуването си до Дубай за конференцията на Организация на обединените нации за климата по разпореждане на лекари във вторник, макар че се възвръща от грип и инфектиране на белите дробове, оповестиха от Ватикана.

Франциск, който навършва 87 идващия месец, трябваше да напусне Рим в петък, с цел да приказва на срещата COP28 първото нещо в събота сутринта. Той също по този начин трябваше да открие набожен павилион в неделя в коридорите на конференцията, преди да се върне вкъщи.

Папата разкри в неделя, че има инфектиране на белите дробове, само че сподели по това време, че към момента възнамерява да отиде в Дубай, където той трябваше да стане първият понтифекс, който приказва на конференция на Организация на обединените нации за климата. Грижата за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР