Франки Мюниц е най-известен като актьора, изиграл Малкълм. Главната роля

...
Франки Мюниц е най-известен като актьора, изиграл Малкълм. Главната роля
Коментари Харесай

Какво ново около актьора, изиграл Малкълм

Франки Мюниц е най-известен като артиста, изиграл Малкълм. Главната роля в едноименния сериал му носи една номинация за премия Еми и две за Златен глобус. Освен в " Малкълм " обаче артистът взе участие допълнително от цели 40 кино лентата и телевизионни излъчвания.
 Франки Мюниц, Пейдж Мюниц и раждането на първото дете на артиста от
Франки Мюниц към този момент е татко

Момче или момиче

Числото не е по никакъв начин малко, факт, само че дано не задълбаваме във фактологията, а разберем какво се случва с Франки Мюниц в този момент. Актьорството очевидно към този момент не е във фокуса му. Това, което е обзело вниманието му обаче е заредено с една концепция повече адреналин - а точно - автомобилни надпревари.

Точно по този начин, артистът от " Малкълм " публично разгласи, че ще се състезава като непрекъснат водач в сериите ARCA Menards на NASCAR, които стартират на 18 февруари. Франки Мюниц, който ще се състезава с номер 30 Ford Mustang за Rette Jones Racing, назова начинанието " детска фантазия ".

" Още от детството ми беше фантазия да се състезавам в NASCAR и беше значимо за мен да си партнирам с екип, който е в сходство с дълготрайните ми цели и визия ", се споделя в изказване на артиста.

Той показа още, че с неспокойствие чака да показва освен качествата си на пистата и какъв брой сериозен е в напредъка на спортната си кариера, само че и да покаже на сина си и фамилията си " какво е да преследваш фантазиите си и да преоткриваш себе си ".
 Франки Мюниц, Пейдж Прайс и ожениха ли се двамата
Франки Мюниц от " Малкълм " си има нова секси брачна половинка

Горчиво за младото семейство

Франки Мюниц в действителност е почитател на надпреварите от дълго време. Още през 2004 година печели шампионат в Лонг Бийч, Калифорния. През 2005 и 2011 година се състезава още веднъж и се класира надлежно на трето и второ място. От последния път, когато артистът е бил зад кормилото за съревнование, е минало повече от десетилетие, само че това само го стимулира да " вложи 100 % ".

Finally making my dream a reality, this one is for my son and showing him that you can always chase your dreams.

Excited for this opportunity with Rette Jones Racing, Ford, and our partners to go full time racing for an ARCA National Series Championship in 2023.
— Frankie Muniz (@frankiemuniz)
Друго, което кара Франки Мюниц да не се отхвърля от фантазията си, е раждането на първото му дете през 2021 година " Най-накрая трансформирам фантазията си в действителност. Това е за моя наследник и му демонстрирам, че постоянно можеш да преследваш фантазиите си ", написа артистът в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР