ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — Европейската централна банка вероятно ще използва

...
ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — Европейската централна банка вероятно ще използва
Коментари Харесай

Кога вече идват тези намаления на лихвите? Европейската централна банка може да дава някои намеци

ФРАНКФУРТ, Германия (AP) — Европейската централна банка евентуално ще употребява срещата си в четвъртък като въведения към първото понижение на лихвените проценти през юни, защото централните банки на богатия свят, в това число ЕЦБ и Федералния запас на Съединени американски щати, правят оценка какъв брой скоро намаляващата инфлация ще им разреши да разхлабят заемите за бизнеса и потребителите.

Това е стъпка, следена от близко от вложителите в акции, откакто пазарите скочиха през последните месеци заради упованията за по-ниски цени до това лято.

Индексите на необятните фондови пазари паднаха неотложно в Съединени американски щати в сряда и цените на облигациите се покачиха, откакто по-горещ от упования отчет за инфлацията породи опасения, че Фед може да изчака по-дълго, в сравнение с се смяташе преди, с цел да намали референтния си лихвен %.

Анализаторите споделят, че е малко евентуално ЕЦБ, паричният орган за 20-те страни, които употребяват евровалутата, да промени своите лихвени индикатори в четвъртък. Вместо това изя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР