Франк Лампард ще продължи да изпълнява длъжността на временен мениджър

...
Франк Лампард ще продължи да изпълнява длъжността на временен мениджър
Коментари Харесай

Въпреки кошмарната серия: Лампард остава в Челси до лятото

Франк Лампард ще продължи да извършва длъжността на краткотраен управител в Челси до края на сезона макар серията от пет следващи загуби, откогато застана отпред, твърди Sky Sports. „ Сините “ изгубиха 0:2 от Брентфорд на „ Стамфорд Бридж “ в сряда вечер.

Лондончани другояче не престават процеса по намиране на нов непрекъснат управител, като Маурисио Почетино е любимец и желанието на клуба е той да поеме поста в края на сезона. Очаква се крайното решение за това кой да поеме отбора от лятото да бъде взето през идната седмица.

Челси беше освиркван от своите последователи на полувремето против Брентфорд, а през втрата част доста от тях показаха недоволството си, откакто напуснаха „ Стамфорд Бридж “ преди последния съдийски сигнал.

„ Сините “ в ужасяваща форма, откакто не са записали нито една победа в който и да е шампионат, откогато победиха Лестър на „ Кинг Пауър Стейдиъм “ на 11 март, когато Греъм Потър към момента беше отпред. Оттогава Бруно Салтор и Лампард влязоха в серия без победи, която в този момент възлиза на девет следващи мача.

Frank Lampard will continue to be Chelsea’s caretaker manager until the end of the season, Sky Sports News understands.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР