Франк Лампард ще продължи да чака първата си победа начело

...
Франк Лампард ще продължи да чака първата си победа начело
Коментари Харесай

"Челси" на Лампард отново не победи

Франк Лампард ще продължи да чака първата си победа отпред на " Челси ", откакто неговия отбор приключи 1:1 с " Лестър " в мач от втория кръг на Висшата лига.

На " Стамфорд Бридж " домакините откриха резултата рано-рано посредством младока Мейсън Маунт, само че през второто полувреме " лисиците " изравниха посредством Уилфред Ндиди и пропуснаха серия от шансове за цялостен поврат и три точки.

Срещата, която се явяваше домашен дебют за Лампард, стартира по-добре за " Челси ", като още в седмата минута Маунт откри с първия си гол във Висшата лига. Младият англичанин лиши топката от Ндиди на границата на наказателното поле и с обмислен диагонален удар я прати в мрежата на Каспер Шмайхел за 1:0.

В идващите минути домакините продължиха да атакуват, само че нямаха шансове да усилят задатъка си.

Снимка: Reuters

Натискът на " сините " стартира да затихва към 30-ата минута и до края на дуела " Лестър " несъмнено бе по-добрият отбор на терена.

" Лисиците " обаче съумяха да изравнят чак в 67-мата минута, когато Ндиди се извиси най-високо при центриране от корнер и с глава вкара за 1:1.

" Лестър " бе покрай обрата, само че пропуски направиха Джеймс Мадисън и Джейми Варди. В добавеното време на дуела гол на Мадисън пък бе анулиран поради засада.

Спечелената точка е първа за " Челси " през акцията, до момента в който за " Лестър " е втора след равенството с " Уулвърхемптън " преди седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР