Франк Лампард остана разочарован от завършващите удари на своите играчи

...
Франк Лампард остана разочарован от завършващите удари на своите играчи
Коментари Харесай

Франк Лампард: Невъзможността да отбележим първи гол направи разликата в реванша

Франк Лампард остана отчаян от завършващите удари на своите играчи в Челси, откакто Кралският клуб завоюва и реванша в Лондон с 2:0 след два гола на Родриго, само че домакините имаха шансове да открият резултата преди този момент. Пропуски обаче направиха Марк Кукурея и Н‘Голо Канте, а това се оказа съдбовно.

„ Имахме доста сила, огромна организация в тима и създадохме доста проблеми на Реал. Единственото, което липсваше в играта ни, беше голът. Нашата игра беше тъкмо по този начин, както си я представях и един или два гола в първите 60 минути трансформират образа на срещата. Не го сторихме и Реал е доста ефикасен в офанзива, всички го видяхме. Избрах стартов състав, който беше в най-хубава форма, най-здрав и най-подготвен за това, което щяха да изискат от нас. И те го демонстрираха. Мисля, че за 60 минути всички видяхте за какво се бях спрял на тази единадесеторка “, разяснява Лампард.

" Имахме късмет да реализираме доста триумфи в последните 20 години. Ако една година не успеем да бъдем там, където желаеме, не би трябвало да бъдем песимисти. Има неща, които би трябвало да подобряваме в клуба, само че направихме добър мач, макар че загубихме. Не би трябвало да позволяваме суматоха, би трябвало да се опитаме да играем такива мачове и във Висшата лига ", сподели още Франк Лампард.

Колегата му отпред на Кралския клуб – Карло Анчелоти, похвали стража на настоящия притежател на трофея Тибо Куртоа, който се регистрира с няколко основни намеси, които не разрешиха на Челси да поведе в реванша.

„ Те бяха пред нас в резултата от психическа позиция. Спасяването му против Кукурея беше доста значимо. През второто полувреме се справихме по-добре, имахме повече пространство. Знаехме, че би трябвало да страдаме в сходен вид мач. Челси опита всичко, сътвори ни проблеми. Това бе приключен дуел и справедливо продължаваме напред “, сподели италианският експерт, чийто отбор се класира за 16-и път в последните четири на конкуренцията и чака спечелилия от 1/4-финала сред Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, където „ жителите “ имат задатък от три чисти гола преди реванша в Германия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР