Франческо Молинари бе определен за ,,най-добър голфър“ в Европейския тур

...
Франческо Молинари бе определен за ,,най-добър голфър“ в Европейския тур
Коментари Харесай

Молинари бе определен за ,,най-добър голфър“ в Европейския тур за 2018

Франческо Молинари бе избран за,,най-добър голфър “ в Европейския тур за 2018 година след паметен сезон. Италианецът печели премията за първи път в кариерата си, а през акцията се наслаждения на триумфи в The Open, The PGA Championship и The Race to Dubai.

36-годишният играч оказа помощ на Европа да победи с Райдър Къп, печелейки пет от пет вероятни точки. Той се трансформира в първият европеец, който реализира триумфи във всичките си пет дуела на най-престижната отборна конкуренция в голфа. Молинари образува страховит тандем с Томи Флийтуд, а партньорството им стана известно като „ Молиуд “.

,,Невероятно е “, бяха първите му думи за Sky Sports News.,,Горд съм от премията за,,най-добър голфър “. Наред с доста други неща, при започване на сезона не съм си и мечтал за това отличие, знаейки какви играчи има в Европейския тур. Затова съм извънредно горделив от достижението си. Това е отражение на прелестната година и ще се опитам да я повторя и през идващия сезон “, добави обнадеждено италианецът.

,,Горд съм от извоюваните титли, само че даже повече с равнището на игра, което поддържах през целия сезон. Началото бе положително, само че не толкоз, колкото това, което последва. От успеха в Уентуърт всичко стартира да се движи по възходяща и доближих до равнище на показване, което не бях достигал преди в кариерата ми. Знам какъв брой труд и старания ми коства това и че идната година няма да е по-лесна, само че ще дам всичко от себе си “, приключи Молинари. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР