Фоторепортерът на Радио Варна Румен Сарандев бе отличен с първа

...
Фоторепортерът на Радио Варна Румен Сарандев бе отличен с първа
Коментари Харесай

Варненски фоторепортер взе първа награда в Web Report за отразяване на сагата Вера СУ

Фоторепортерът на Радио Варна Румен Сарандев бе отличен с първа премия в петото издание на състезанието за чиста публицистика Web Report в категория " Фоторепортаж “ за работата му по отразяване на сагата със заседналия товарен транспортен съд " Вера СУ “ край скалите на Камен бряг.  

Румен Сарандев наблюдава рецесията с плавателния съд в елементи през цялото време. Той показа, че е нямал настройката да завоюва, само че се усеща поласкан и прелестно сюрпризиран, защото съперници са му други потвърдени експерти. Всичко обвързвано със сагата " Вера СУ " се върти в главата му като кино лента, спомня си всичко кадър по кадър от деня, в който отива на мястото на морското произшествие, което изправи накрак управляващите.

Сарандев споделя, че премиите са значими, тъй като са самопризнание и тласък за още повече качествена работа, само че той постоянно първо е управителен от професионализма си. 

" Новото в нашата работа е, че би трябвало да демонстрираме някои неща по-завоалирано, да не сме толкоз директни. Това е наклонност от доста години ", споделя още фоторепортерът.

Във Варна са останали единствено четирима фоторепортери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР