Фотоизложба „Русия трябва да спре кървавата си агресия срещу Украйна“

...
Фотоизложба „Русия трябва да спре кървавата си агресия срещу Украйна“
Коментари Харесай

Организират фотоизложба „Русия трябва да спре кървавата си агресия срещу Украйна“

Фотоизложба „ Русия би трябвало да спре кървавата си експанзия против Украйна “ ще се организира от 14 до 30 април в столицата. Официалното разкриване ще бъде на 15 април от 11:30 ч. в парковото пространство край НДК - лятна сцена „ KINO & BAR CABANA “ .

" На разсъмване на 24 февруари Русия нападна Украйна по цялата дължина на общата граница от Луганск до Чернигов, както и от Беларус и окупирания Крим. Ударната съветска въоръжена формация доближи минимум 150 000 бойци. Руската войска стреля с ракети по Киев и други огромни градове на Украйна и с артилерия по украинските гранични постове. По този метод Русия стартира непредизвикана и безсмислена война против Украйна. Владимир Путин цинично я назова „ специфична военна интервенция “ и като нейна цел разгласи „ демилитаризация и денацификация на Украйна “.

Русия разгласи война на целия народ на Украйна. След единствено месец война в Украйна са регистрирани 2 685 цивилни жертви, от които 1 035 убити и 1650 ранени. 135 деца са убити от съветските окупатори, 184 са ранени. Над 10 милиона души са напуснали домовете си като над 3,7 милиона и страната. Повредени или разрушени са 566 образователни заведения, повече от 100 лечебни заведения, над 3 780 жилищни здания и 59 религиозни обекти. Русия прави в Украйна закононарушения против човечеството и геноцид на украинския народ. 97% от украинците имат вяра в своята Победа. Слава на Украйна! Заповядайте " - обръщат се към столичани уредниците на изложбата от Украинското посолство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР