Фотографът Ангел Ненов да бъде с номинация за награда Варна“,

...
Фотографът Ангел Ненов да бъде с номинация за награда Варна“,
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 8 април

Фотографът Ангел Ненов да бъде с номинация за премия „ Варна “, упорства предприемчив комитет

Инициативният комитет твърди, че кандидатурата даже не е прегледана и гласувана. Изтъква всички достижения на Ангел Ненов и приноса му за културния живот във Варна.

Теди Москов ще показа хитовата театрална комедия " Редки тъпанари " на 22 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център

На сцената на Градската художествена изложба Варна на 13 април многочислените почитатели на JP3 - Живко Петров трио - ще се срещнат с Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, и Димитър Карамфилов - бас, в премиерното за страната показване на плана “Beyond the Flesh ”.

От Общинско дружество „ Общински паркинги и синя зона “ оповестяват, че по отношение на построяването на така наречен „ зелена зона “ в дните от 09.04.2024 година до 12.04.2024 година в това число, ще бъде осъществено полагане на хоризонтална маркировка.

В решението се показва още, че ответниците – основен проектант на Община Варна и министъра на районното развиване и благоустройството, постоянно призовани, не се явяват, не изпращат представител и не показват мнение по касационната тъжба.

Античната кула на Римските терми към този момент е укрепена и не съставлява заплаха за гости, не се постановат ограждения към нея. Посещенията на туристическия обект обаче въпреки всичко би трябвало да протичат с изключително внимание. Гостите да заобикалят да се приближават до зидовете, тъй като постоянно има риск нещо да падне върху тях. Това разяснява за Moreto.net шефът на Регионалния исторически музей Игор Лазаренко.

Пет нови случая на коклюш във Варна са регистрирани за седмица във Варна и региона за седмица. С тях заболелите от „ магарешка кашлица “ стават 12 от началото на годината. Това сподели за Moreto.net началникът на „ Противоепидемичен надзор “ в Регионалната здравна ревизия д – р Анка Баева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР