Фотограф улавя магията на стари изоставени къщи в Щатите, за

...
Фотограф улавя магията на стари изоставени къщи в Щатите, за
Коментари Харесай

ПРИЗРАЧНО КРАСИВИ КЪЩИ

Фотограф улавя магията на остарели изоставени къщи в Щатите, за които се твърди, че са населявани от духове

Мненията по отношение на Хелоуин са много смесени, само че това не ни пречи, с костюм или без, да се потопим в мрачната октомврийска атмосфера. Така и попаднахме на страховитата серия от фотоси „ 13: Hauntingly Beautiful ” от фотографа Seph Lawless. Американецът, който се смята за един от най-хубавите фотографи на изоставени места, снима 13 от най-зловещите къщи в Щатите. Повечето от тях стоят празни от години и последователно се разпадат, само че историите им са безконечни и до през днешния ден могат да те накарат да настръхнеш.

Докато предходните притежатели се оплакват от странни шумове и изчезващи предмети, за някои от къщите се носят митове, свързани със серийни убииства. Една от тези къщи е имението Бейли, което въодушевява продуцентите на American Horror Story за първия сезон от сериала.

Lawless има големия шанс да снима една от къщите единствено ден преди да се срути в резултат на пожар. Той разказва процеса по снимането като доста прочувствено преживяване и твърди, че всяка от къщите засмуквала от силата му по време на фотосите.

За тази къща се твърди, че е принадлежала на вещици, които правили всевъзможни вълшебен ритуали в нея. Легендата споделя, че една от вещиците е заровена под верандата.

Историята на тази къща е не по-малко страховита – татко прострелва по простъпка сина си и в отчаянието си убива брачната половинка си, след което се самоубива. Съседи споделят, че до през днешния ден от къщата се чували страни гласове и звуци.

В тази внушителна сграда са били държани плебеи. По стените има следи, наподобяващи отброяване на дни.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР