Фото Шоуто на СлавиВиктор Калев има редица любими образи от

...
Фото Шоуто на СлавиВиктор Калев има редица любими образи от
Коментари Харесай

Володя Стоянов викна Виктор Калев на съд

Фото " Шоуто на Слави "

Виктор Калев има редица обичани облици от времето си в " Шоуто на Слави ". Сред тях е и превъплъщението му във Володя Стоянов. В навечерието на 2021-а артистът за следващ път облече националните одежди за ролята на артиста в специфичната новогодишна стратегия на Българска национална телевизия. В нея Калев изигра скеч, имитирайки Стоянов, само че наподобява, че този път е попрекалил със закачките. Войводата никак не е останал удовлетворен от осъществяването на артиста и даже се закани да предприеме съществени ограничения по въпроса. 

" Няма да разясня тази безсъдържателност. Има си съд за тези неща. Там ще си диря правата ", съобщи Володя. Негови сътрудници също разкриха, че той бил доста наскърбен от гаврата, съобщи " Уикенд ". Още повече, че неговите деца и внуци гледали шоуто. В продължение на няколко минути точно на Нова година Виктор Калев разсмиваше феновете, акцентирайки върху протяжно бавния диалект на Стоянов.

Скечът на Калев в ефир бил изненада за артиста, защото към този момент четири години, след формалната забрана никой не е влизал в облика му. Войводата никога не е криел, че не е почитател на телевизионните закачки по негов адрес. В предишното, когато Калев постоянно го играеше при Слави, изпълнителят се опитвал да се свърже и със сценаристите на Дългия, само че до договаряния не се стигнало. Тогава взел решението за патент върху името и псевдонима си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР