фото: pixabay.comРеволюционна промяна въвежда Гугъл. Още с обявяването започнаха коментари,

...
фото: pixabay.comРеволюционна промяна въвежда Гугъл. Още с обявяването започнаха коментари,
Коментари Харесай

Гъгъл въвежда голяма промяна в търсачката

фото: pixabay.com

Революционна смяна вкарва Google. Още с оповестяването започнаха мнения, че това ще бъде нещо невиждано. Става въпрос за метода, по който ще можем да търсим песни. Ето какво ще се случи. 

Вероятно ви се е случвало през целия ден в главата ви да се върти избрана мелодия, само че да не се сещате за името на изпълнителя или песента. Ако не съумеете да възстановите част от текста може само да продължите да си тананикате, до момента в който опресните паметта си, пише digital.bg.
Гугъл считат, че даже това е задоволително, с цел да разпознават песента, която търсите и са създали потребна функционалност в, която се споделя " Hum To Search ".
Целта на този инструмент е да ви помогне, когато не се сещате за текста на обещано парче.

Вместо това ще можете да затананикате или запеете част от мелодията. След това Гугъл Search ще  опита да разпознае песента, посредством логаритми с машинно образование.  Разбира се колкото повече звукова информация предоставите, толкоз по-голям е шанса да бъде разпозната съответната ария.

Функцията за е интегрирана в Гугъл и няма да се постанова да изтегляте външно приложение, с цел да употребявате " Hum To Search ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР