ФОТО: ФЛАГМАНВъстание № 5 осиротя. Европарламентарната му муза – ирландката

...
ФОТО: ФЛАГМАНВъстание № 5 осиротя. Европарламентарната му муза – ирландката
Коментари Харесай

Защо въстание № 5 остана без музата си Клеър Дейли

ФОТО: ФЛАГМАН

Въстание № 5 осиротя. Европарламентарната му муза – ирландката Клеър Дейли, острие на хулите против България и първа защитничка на Радан Кънев, се оказа заета с по-важни каузи от това да оказва помощ на Отровното трио да събори кабинета.

Крайно лявата парламентаристка, която бе осветена от медии у нас в пристрастията си към Кремъл, избра да остане в Поморие, с цел да брани сънародниците си в “Сънсет ризорт ”, които отхвърлят да заплащат сметки за ток и вода в жилищата си. Заради техни тъжби по нейно гледище предишния четвъртък Поморие попадна в резолюцията на Европейски Съюз против България за неспазване на върховенството на закона, което вбеси кмета Иван Алексиев.

Конферентната зала на “Сънсет ризорт ” събра специалисти от разнообразни сфери на така наречен медиаторска среща. Но през цялото време визитата на Дейли стартира със скандал. Дамата избяга от медиите, които я чакаха във фоайето на комплекса и се скри в жилището на един от ирландците. После се появи на срещата с 40 минути забавяне. В нея участваха представители на Министерство на регионалното развитие, ЕВН, ВиК и вложителя на комплекса Боян Бонев.

“Това е частна среща, а не конференция. Свидетели сме на цирк ”, възмути се Клеър, която другояче е много словоохотлива пред камерите, когато застава пред тях, с цел да плюе страната ни.

“Като евродепутат би трябвало да имате по-висок предел на самообладание. ”, скастри Клеър Дейли кметът на Поморие Иван Алексиев и изиска опрощение от нея, че е опетнила положителното име на града, говорейки лъжи от най-високата естрада на Европейски Съюз. Той съобщи, че с политически способи Дейли се е пробвала да реши един гражданскоправен спор, който е от компетенцията на съда.

Алексиев я затрупа с неуместни въпроси, само че не получи никакъв отговор. Извинение от евродепутатката изиска и вложителят на комплекса Боян Бонев, само че и той не го получи.

В комплекса живеят към 350 ирландци, 50 от тях отхвърлят да заплащат сметките си. В срещата участваха петима от тях, обединени в комитет.

Клеър Дейли разгласи, че ще е в София през днешния ден и ще се включи в митинга тази вечер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР