Фото bTVХепи Ванче спечели Фермата и голямата награда от 100

...
Фото bTVХепи Ванче спечели Фермата и голямата награда от 100
Коментари Харесай

Хепи Ванче като дете продавала кебапчета

Фото bTV

Хепи Ванче завоюва " Фермата " и огромната премия от 100 хиляди лв.. Мечтата на морската стюардеса в този момент е да си купи апартамент и да се откри да живее у нас. Заради работата си, тя годишно е прекарвала не повече от 2 месеца със фамилията си. " Все още пребивавам с родителите си. С това " остаряла мома " напряко ме унищожиха! Искам да остана в България и да съм независима ", описа тя в ефира на bTV за бъдещите си проекти. 

Ваня е решила е да завърши с плаването, с цел да се откри на едно място и да се задоми: " Няма по какъв начин да създадеш семейство, в случай че непрекъснато си на всички места, само че не и в къщи ". Оказва се обаче, че Петър, с който се сближи във " Фермата ", не е нейният човек за това. Признава, че не е била влюбена в него, само че въпреки всичко е изпитвала мощни благосклонности: " С него говорихме на еднакъв език. Но в един миг очевидно станах по-мрънкаща и досадна и му дотегнах. И по този начин стана фамилният скандал. Но мисля, че това ми донесе позитиви, тъй като се отделих и си играех играта. " Споделя, че е била разочарована от близостта, която Даяна откри с Петър, тъй като съгласно нея приятелите не вършат по този начин:  " Но не мога да осъждам никой и никой не е задължен да се преценява с мен. Започнах да обръщам повече внимание на кучетата и овцете и по този начин ". Все отново съумява да резервира и много положителни другарства от предаването. Активно си поддържа връзка с Ангел, Мария, Дана и чичо Митко.

За битката си във " Фермата " Ваня споделя:  " За мен всички хора вътре си бяха положителни, само че всеки си имаше друга тактика. Аз просто си живеех страстите. Моята тактика беше да нямам тактика ". Тя разкри, че майка й била уверена, че тя ще завоюва: " Още като влизаше, тя сподели: " Аз ще съм победител ". Може би е било някакво предусещане. Тя в действителност нямаше тактика, само че и ние не й се месим. От 11-годишна е самостятелна. "  

Като дете, Ванчето постоянно оставала сама. Майка й работела в Кувейт, а татко й давал смени. " Тогава аз правех това, което смятах за най-хубаво. Когато татко ми беше нощна промяна, вадех бележника с предписания на мама и готвех. Помагах и на един комшия и продавах кебапчета и кюфтета. Даваше ми по 8 лева дневно. Спестявах ги. На 18 кандидатсвах да изучавам в чужбина и по този начин попаднах в Германия. Учила съм мениджмънт на околната среда. С спомагателните работи, които правех - като сервитьорка на бургери да вземем за пример, изкарвах повече пари, в сравнение с майка ми като рехабилитатор ", описа шампионката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР