ФОТО: БТАНародът пощуря. Щурмува моловете за пазар като за последно.

...
ФОТО: БТАНародът пощуря. Щурмува моловете за пазар като за последно.
Коментари Харесай

Народът пощуря. Щурмува моловете

ФОТО: Българска телеграфна агенция

Народът пощуря. Щурмува моловете за пазар като за последно. Опашки от коли се извиха пред огромните търговски центрове в София ден преди да бъдат затворени, заяви организация „ Монитор ”.

От понеделник влиза в действие локдаун в цялата страна.

 Бойко Кичуков

ФОТО: " Монитор "

Всички магазини с комерсиална повърхност над 300 квадратни метра се затварят. Това не се отнася за супермаркетите и хипермаркетите, които оферират хранителни артикули. Преустановяват се визитите в заведенията за хранене. Те ще могат да оферират само доставки по домовете. В хотелите храненето също ще става по стаите. Всички възпитаници и студенти минават на онлайн образование. Затварят  детските градини и яслите.

 Бойко Кичуков

ФОТО: " Монитор "

Локдаунът накара мераклиите за шопинг да изпълнят моловете, като дни преди затварянето редица търговци пуснаха свои реклами в интернет, че ще оферират стоките си с отстъпка сред 10-30%. Намаления има в магазините за облекла, долни дрехи, книги, обувки и даже на бижутата. Седмицата преди повторното затваряне пък още по-големи отстъпки можеха да се намерят във физическите магазини и комерсиалните центрове.

 Българска телеграфна агенция

ФОТО: Българска телеграфна агенция

Там пониженията варираха сред 30-50%, а тук-там стигаха и 70%. Други бяха подходили по по-различен метод и предлагаха единствено избрани продукти на по-ниски цени – да вземем за пример единствено якета, единствено дънки, единствено пуловери от останалите зимни сбирки и прочие Всъщност огромна част от отстъпките надалеч не са нови, а си стоят от отварянето насам, с цел да може да се компенсират месеците, в които комерсиалните обекти бяха затворени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР